Vädergudarna är ej på min sida idag..

2013-09-10 @ 07:52:17 ? Direktlänk ? Allmänt
Vem är det som har beställt dåligt väder?! Va, va?! Inte ens okej.. Jag som ska ha min första riktiga arbetsdag och den mesta av tiden jag jobbar ska jag spendera ute med barnen. Då är det ju inte kul om man blir helt genomblöt av regn eller att man fryser. Barnen kommer ju att röra på sig en hel del, men jag ska ju inte springa så mycket då jag är rätt så förkyld. Jag får helt enkelt gardera mig med termobyxor, snöskor, mössa och vantar. Ja, tror att det får bli så. Annars kanske jag lyckas med att dra på mig någon annan liten ond bacill som inte är välkommen. 
 
Varför blir det alltid så? Att när man väl har bestämt sig för något så ska något krångla. Denna veckan hade jag tänkt att jag skulle börja gymma, denna gången på riktigt, inte bara en gång och aldrig mer. Men vad händer?! Jo, jag åker på en sjukt jobbig förkyldning. Inte ens gå upp för trapporna och ner igen klarar jag utan att börja andas lika tungt som om jag hade sprungit ett mindre marathon. Jaja, det blir bra ska jag se, hoppas jag. Nu ska jag försöka slita mig från datorn och göra mig iordning för att åka bort till jobbet (känner mig väldigt vuxen)! 
 
Såhär känner jag mig just nu. Dock utan shorts och linne, de kläderna är ett minne blott för detta år. Nu sitter jag i tjocktröja och jeans, whiooo.. eller inte! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0