Inte en droppe regn på flera dagar!

2014-06-22 @ 19:11:23 ? Permalink ? Allmänt
Det är så skönt att för en gångs skull kunna säga att jag inte fick en enda regndroppe på mig på midsommar. Det känns som att det senaste året har det regnat i alla fall någon timme under dagen och en hel del på kvällen, men inte i år! I alla fall inte där jag befann mig, på Torpkonferensen mitt ute i ingenstans. Det var en prövning bara att köra bil så långt. Det längsta jag har kört är till Ulricehamn, vilket är typ 10 mil, detta var nästan dubbelt så långt. Men med bra musik och två goa brudar i bilen så går det fort, även om det är långt. 
 
Midsommarafton och midsommardagen spenderades alltså på Torpkonferensen, boendes i en husvagn. Egentligen är inte jag så förtjust i det där campinglivet, förstår mig inte på dem som bor en hel sommar i en husvagn. Får panik av bara tanken på att bo så nära inpå någon hela tiden, plus att man känner sig så sjukt ofräsch. Menmen, det blev väldigt lyckat trots allt. Sex personer knökade vi in i en liten husvagn, varmt och skönt! 
På hemvägen fick vi njuta av det riktiga sommarvädret, ösregn och blåst, jippie... Men jag är inte den som klagar i onödan, vi satt ju faktiskt i en bil och blev inte blöta. 
 
Jag på Midsommarafton, iklädd min och mammas egengjorda blomsterkrans. Kan vara lite dumt med tanke på min pollenallergi, men vad gör man inte för att behålla de svenska traditionerna?

Vad jag gjort under min ofrivilliga bloggpaus...

2014-06-17 @ 21:17:18 ? Permalink ? Allmänt
På rubriken låter det som att jag kommer att skriva om alla grejer som jag har gjort under min bloggpaus, och det ska jag. Bara det att det inte är så mycket som man kan tro. Det mesta har bara lunkat på i vardaglig mak och jag har inte gjort mer än någon annan. Inget överdrivet spännande och inget underdrivet ospännande. Jag har helt enkelt bara låtit dessa månader flyta på. Så ha inga höga förväntningar på det som komma skall. Ha helst inga förväntningar alls. 
 
Mars; 
Denna månad var nog en av de lugnaste på hela året, ja det som har gått av året i alla fall. Jag fortsatte med mitt virkande och utvecklades till det bättre, vilket är ett steg i rätt riktning. Jag jobbade, tränade och jobbade lite till. En av de bättre sakerna i Mars var att min saknade vän Evelina kom hem ifrån USA, där hon har jobbat som Au pair i två (!!) år. 
Mitt ofantligt fina kollage som jag gav bort till Evelina!
 
April;
Ungefär samma saker hände i April som de som hände i Mars. Jag känner att jag har ett väldigt intressant liv, haha not.. Men jag kan inte komma på något som var sådär extra bra, inget som är så bra så att jag kan skriva om det i alla fall.
 
Maj;
Här har vi månaden med stort M! Jag lämnade tonåren bakom mig och tog steget ut i den riktiga vuxenvärlden. Den 13e maj fyllde jag hela 20 år, och detta firade jag i dagarna tre! Eller ja, i alla fall i tre omgångar, på tre olika dagar, så ja, uti dagarna tre firade jag! Jag fick så mycket fina och bra att ha grejer, men den bästa presenten av dem alla måste nog utan tvekan vara mitt nya kameraobjektiv. Är helt förälskad i det och fotar mest hela tiden och på allt och alla. 
Jag och min kompis/kollega M tog tåget till Göteborg för att hjälpa UngCancer att pärla deras "Fuck Cancer" armband, så att de kan sälja dem och samla in pengar till sin organisation. En riktigt lyckad dag!
I slutet av Maj hjälpte jag även min kompis att fota på ett riktigt fint och annorlunda bröllop. En erfarenhet rikare och många tårar fattigare.
 
Alla armband jag hann göra på Pärldagen i Göteborg. Defenitivt något som jag kommer att åka på fler gånger! 
 
Juni;
Än är det bara i början av Juni och så mycket har inte hänt än. Men jag har hunnit med två studentfirande, varav ett firande var för två stycken, så tre lyckliga studenter har jag firat. Jag har varit på skolavslutning, slutat ett jobb, fått sommarjobb, firat Evelina som fyllde år igår, varit på IKEA i Jönköping, firat mamma som fyller år idag och jag hoppas att Juni kommer att bjuda på mycket mer skojigt! Det är ju dags för Midsommar snart och för mig vankas det husvagnsweekend! 

I´m back on track!

2014-06-09 @ 11:44:50 ? Permalink ? Allmänt
Efter en riktigt behövlig bloggpaus på cirka tre månader, så känner jag att jag äntligen har fått lite inspiration och lust att blogga igen. Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag beror helt och hållet på att jag har kännt att jag inte har något att dela med mig av. Det jag gör på dagarna är att jobba, träna, jobba och kanske sova i bästa fall. Men nu när sommaren är här så är även min lust till bloggandet här. Nu kommer jag att ha mer tid över till bloggandet och att göra saker som är värda att blogga om! 
 
 
Ett inlägg om vad jag sysslat med under dessa tre månader utan bloggande kommer inom den närmaste framtiden. Håll ögonen öppna efter det inlägget!

Mina bästa fotografier, någonsin!

2014-06-08 @ 22:38:07 ? Permalink ? Mina fotografier
De sista bilderna kallar jag för "en gåtfull Trixie i solnedgången". 

RSS 2.0