Nya friska tag!

2015-02-23 @ 09:30:51 ? Permalink ? Min vardag
Ny vecka och nya friska tag, hoppas jag. Gick och lade mig hyffsat pigg i Tisdags och vaknade upp som ett monster, typ. Helt igentäppt i näsan, ont och tjock i halsen, ont och tung i huvudet och kroppen värkte som bara den. Inte okej någonstans! Jag som hade en essä att skriva och en ny lägenhet att fixa med... Menmen, man får ta livet lite som det kommer. Ibland mår man bra, ibland mår man sämre. Trots att jag förmodligen borde stannat hemma så stoppade jag i mig några Ipren och åkte sedan in till skolan. Man vill ju inte missa en dag där man får träffa sina underbara kompisar ju!
 
Nu mår jag i alla fall lite bättre, ingen feber kvar som tur är, bara en rinnande näsa och ett tungt huvud. Hoppas att jag snart blir frisk, jag vill ju orka med allt som jag brukar orka. Jag vill kunna gå till gymmet, ja ni läste rätt, jag har skaffat gymkort. I och för sig har jag bara varit på tre pass än så länge, har inte hunnit med pga flytt och till råga på allt så blev jag ju sjuk.. Men jag hoppas som sagt att jag snart blir piggare/friskare så att jag kan ta mig till gymmet minst tre gånger i veckan så att denna kropp kommer orka att spela matcher till våren! :)
 
Den fantastiskt underbara utsikten ifrån vårat köksfönster, helt underbart att få se Vättern varje morgon när man äter frukost.
För att piffa till det i lägenheten och för att skynda på våren så köpte jag lite tulpaner häromdagen. Förmodligen så är de döda nu, men ska köpa nya redan ikväll. Älskar verkligen färska blommor och framför allt tulpaner! 
 

Dagen före DAGEN

2015-02-13 @ 16:36:40 ? Permalink ? Min vardag
Yes, äntligen!! Nu är det bara en ynka liten dag kvar, inte ens det, typ 12 timmar kvar tills jag och Lovisa flyttar! Wihooo! Ja, flyttar till en annan lägenhet, i samma stad som innan, Jönköping med andra ord. Himla skojsigt ska det bli. Hela veckan har jag packat ner det som fanns i den gamla lägenheten, och här hos päronen så är det inte så mycket som ska ner. IKEA är ju bara ett måste imorgon och jag har en hel lista på saker som behöver införskaffas. Typ en byrå och en garderob, kan ju vara bra att ha kläderna någonstans.
 
På tal om något annat så har ju faktiskt SOLEN varit framme i veckan och ingen är gladare än jag! Fy vad jag har saknat den där lysande bollen på himmelen. Blir så tjurig av mörker och vinter, tycker verkligen inte om mörker och kyla... Ska flytta utomlands när jag är färdig förskollärare, allvarligt talat. Har redan börjat kolla på Svenska Förskolor i Spanien! Det är ju tre år kvar så vi får se vad som händer :)!
 
Lite solande på skolans trappa innan föreläsningarna drog igång häromdagen! :D

"Som att en regnbåge har spytt här inne..."

2015-02-02 @ 09:47:52 ? Permalink ? Min vardag
Färg. Det är ledordet i min vardag. Jag älskar verkligen färg och allra helst starka klara färger, men ljusa pastelliga går också bra. Mitt rum hos mina föräldrar har alltid gått i grått och vitt, med inslag av lite färger, inte för mycket med andra ord. Men nu när jag och Lovisa ska flytta till en större lägenhet, där vi får varsitt rum så är min inställning att det ska se ut som att en regnbåge har kräkts i rummet.
 
Jag vill ha färg på allt. Visst, en del saker kommer få vara svarta eller vita, kan ju vara skönt att ha något som bryter av mot alla starka färger. Jag är så grymt peppad på att inreda att det är nästan allt jag kan tänka på. Hela tiden är jag ute på hemsidor med inredning och drömmer mig bort. Först och främst måste vi ju hinna flytta innan jag kan börja inreda, men nu är det inte ens två veckor kvar och jag är övertaggad!!!
 
Tänk er "barnkalas", typ den inspirationen går jag efter. Jag ska ha ljusslingor och pompoms i taket och kuddar i alla dess färger i sängen och i fotöljen. Ska även måla om några stolar som jag har införskaffat i några härliga färger :D!

RSS 2.0