Ge. Mig. Sommar. Nu

2015-05-22 @ 14:52:27 ? Permalink ? Min vardag
I vanliga fall brukar jag älska våren och inte bry mig så mycket om det ostabila vädret som kommer med både sol och regn, ibland båda två på samma gång. Men just nu är jag riktigt less på våren. Jag vill ha sommar och jag vill ha den nu. För mig börjar sommaren redan v.23, då sista skoldagen görs på Måndagen 1e Juni, med en redovisning. Och visst, det är inte alls många dagar kvar tills dess, inte ens 14 dagar. Men i alla fall, det är mycket som ska göras innan dess och jag känner att jag helst av allt redan vill ha allt gjort, så att jag kan släppa det nu. Men nej...
 
Om jag nu slutar deppa och inser att det finns faktiskt ett slut på detta, alltså inlämning och redovisning, så kan jag börja se fram emot vad som händer den 3e Juni. Jag och systeryster fick för oss (mest jag) lite spontant att vi kände för att resa iväg till solen, innan jag börjar jobba den 15e juni. Detta för att jag faktiskt ska jobba nästan hela sommaren och kanske inte får någon möjlighet att se solens strålar och bara kunna slappa och ta det lugnt, på typ, sju veckor. Skandal! Så detta löste vi med en sista-minuten till SPANIEN!
 
Om jag är taggad?! Jag är mer än taggad, jag är övertaggad, haha. Jag ska bara försöka göra färdigt allt skolarbet så att jag bara kan njuta av att jag faktiskt ska till Spanien om typ 11 dagar. Det är ju typ ingen tid alls dit. Detta kommer gå sjukt fort och jag välkomnar denna semester med stora öppna armar. Jag ser verkligen fram emot detta och Spanien är ett resemål som jag har velat åka till i typ hela mitt liv. Vill uppleva kulturen, maten, människorna, det oerhört vackra språket, ja ALLT! 
 
Om 11 dagar ses vi <3

Hurra hurra för mig!!!

2015-05-13 @ 10:45:17 ? Permalink ? Min vardag
Idag för 21 år sedan föddes en helt underbar liten söt tjej, som senare fick namnet Lisa Maria Linnea Jakobsson! 
Ja just precis, idag är det MIN FÖDELSEDAG!!!! Och jag blir hela 21 gamla år... lite åldersnoja har jag faktiskt, men den går väl över med tiden.. hehe... 
 
Nu på morgonen så blev jag grattade av mina päron då jag är hemma på schlätta. Väldigt trevligt att bli uppvaktad med skönsång, paket och frukostbricka av sina föräldrar. Dagens absolut bästa present måste nog vara min nya dammsugare!!! Haha, jaa lite ålderstecken om det man blir gladast för är en dammsugare, men jag behövde en för den vi har i lägenheten nu låter hur högt som helst och är lite smådålig.. så ingen är mer nöjd än mig!
 
Ska fira denna dagen i min ensamhet med kurlitteratur i mängder... wihoo! Men imorgon vankas det kalas i den stora staden Jönköping, i den normalstora trean jag bor ska vi försöka få in 14-16 personer, wish us luck!!
Nu ska jag brygga mig lite kaffe, äta en kaka och kasta mig över kurslitteraturen...
 
Jag, för 20 år sedan på dagen! :)

RSS 2.0