Friendship NEVER Ends!

2013-04-30 @ 11:45:48 ? Permalink ? Allmänt
 
 
 
 
 
Jag och tre av mina underbara vänner! Vad skulle jag göra utan er? :)<3
P.S. Linda, du är saknad på dessa bilder (skolkare...)!

Konsten att ta kort på en katt...

2013-04-25 @ 21:34:08 ? Permalink ? Mina fotografier
En rastlös Lisa tänkte gå ut och ta några fina kort på sin söta lilla (ironi...) katt Trixie. En trött, irriterad och nerhårad Lisa kommer tillbaks in, utan några fina kort. Jag säger bara; Det är en utmaning att ta fina kort, men en utmaning i sig att försöka få en katt att sitta still, så att man kan ta fina kort. 
 
Trixie är en väldigt sällskapssjuk katt som alltid ska gå framför en, helst på en. Detta leder ofta till att man svär på honom för att man håller på att ramla och slå ihjäl sig, eller att man råkar trampa honom på tassarna. Men trots att han är så sjukt kelig så är han världens sötaste, mysigaste lilla katt. Återigen, ironi på lilla.. Han väger över 8 kilo.. 
 

 

Skor och kameler

2013-04-25 @ 14:21:08 ? Permalink ? Allmänt
Efter en vecka i Afrikas varma klimat är hon äntligen hemma. Brunare än någonsin, flagar som vår husvägg och med en hel del presenter, kom hon hem till Korsberga igår. Min lilla storasyster. Jag tror att det är nyttigt att vara ifrån varandra ett tag, så att man inte vill sticka ut ögonen på varandra så fort man är i samma rum. I och för sig ser jag henne nästan aldrig då hon börjar jobba innan jag kommer hem från skolan och slutar när jag sover sött i min lilla säng. Men i alla fall. 
 
Ida fick två uppdrag av mig. Jag ville ha en kamel. Ja, en i trä alltså, annars hade det blivit lite svårt att ta med den stackars kamelen på flyget. Sen luktar riktiga kameler rätt äckligt också och låter väldigt obehagligt... Det andra uppdraget var att hitta ett snyggt läderarmband till mig, som jag kan ha nu när det börjar vankas vår och sommar. Hon skötte sina uppdrag riktigt bra. Hon kom hem med ett stycke armband, en Kamel gjord i trä och ett par himmelsblå Converse (fejk, men i alla fall..). Nöjdare än såhär kan jag nog inte bli! :)
 
 
 

Nu är det klippt!

2013-04-24 @ 21:00:19 ? Permalink ? Allmänt
Imorgon är jag ledig hela långa dagen. Precis så som jag alltid är på Torsdagar. Det är skönt att kunna sova ut och verkligen känna att man är helt utvilad när man vaknar. Jag kan ju sova ända till.. halv åtta imorgon. Ja, du hörde mig! Halv åtta. Det är typ inte länge alls. Men varför ska jag då gå upp halv åtta när jag har hela dagen på mig att sova om jag vill? Jo, det är så att jag ska till min frisör vid halv nio och kapa av mig mitt hår.
 
Nej, inte bokstavligt talat, men ja, jag ska klippa mig. När jag tänker efter har jag inte klippt mig på snart ett år. Det är inte snällt mot mitt hår. Det ser ut som en sopborste i topparna. Så imorgon ska jag allt ta min (mammas) bil och åka till frisören och klippa av mig en bra bit av mitt hår.
 
Ni ser ju bara hur slitet det är... Eller så är det bara jag som tycker det...

Pluggeliplugg...

2013-04-23 @ 19:03:25 ? Permalink ? Allmänt
 
 
 

Det spårar ur..

2013-04-22 @ 17:27:51 ? Permalink ? Mina fotografier

 

Städa städa, varje Lördag för det tycker jag är... tråkigt

2013-04-20 @ 10:33:20 ? Permalink ? Allmänt
Ute är det soligt, blå himmel och fåglarna kvittrar. Inne är det kvavt, dammigt och allmänt jättetråkigt. Vilket hade ni valt? Jag är rätt säker på att ingen hade valt att vara inne, trots att det blåser lite ute. För inne är det tråkigt, för här inne i mitt rum är det stökigt.. Eller, mer dammigt än stökigt och detta ska mamma och jag råda bot på idag. Jätteroligt. Det roligaste lördagsnöjet, verkligen. Inte. 
 
Idag är det vårstädning som står på schemat, så jag får väl helt enkelt bara rätta mig efter mamma och städa. Jag tror till och med att jag ska möblera om, så jag känner att det kommer in lite ny energi till mitt rum. Just nu är det bara grått och tråkigt. Ja, väggarna är ju i och för sig gråa, men jag menar grått som i tråkigt. Så jag måste fixa detta och det omgående. Det första steget är att slita sig från datorn, så..
 
Slänger in en bild som inte alls är grå och tråkig. Bara.. gul!

Vaddå avundsjuk?

2013-04-16 @ 10:26:08 ? Permalink ? Allmänt
I natt åker min syster och hennes kompis till Egypten. Jag är inte alls avundsjuk.. Jag tycker det är jättetrevligt att vara hemma i kalla Sverige, som pendlar mellan kallt och varmt hela tiden. Vaddå, det är ju jätteroligt att inte veta om du ska ha vinterjacka eller vårjacka på dig, eller? Sen är det jättetrevligt att råka trampa i hundbajs och vattenpölar... Verkligen jättekul. Så varför ska jag vara avundsjuk? 
 
Bild från Weheartit..

Sidecut?

2013-04-14 @ 12:43:40 ? Permalink ? Allmänt
Jag har aldrig varit den personen som har varit rädd för att testa nya frisyrer och färger. Jag har haft riktigt riktigt kort hår, gult (blondt) hår, rött underhår, ljusa slingor, rött hår, uppklippt, page osv.. Det låter ju inte som att jag har ändrat mitt hår så himla mycket, men när jag var yngre bytte jag frisyr nästa varje gång jag klippte mig. Förmodligen så ville jag testa mig fram och se vad jag tyckte om bäst.
 
Nu har jag ju sparat ut mitt hår för att jag snart tar studenten och med det kommer också balen. Och jag vill kunna ha mitt hår i vilken frisyr jag känner för. Jag vill kunna välja och vraka och inte vara tvungen att ha just den frisyren för att mitt hår är för kort.
 
Men efter Studenten och balen har jag planer på att ändra min frisyr, igen. Jag vill fortfarande ha kvar längden och jag ska färga det rödare, men annars vet jag inte vad jag vill göra. Jag har funderat på att göra sidecut, då jag tycker att det är riktigt snyggt, men vet inte om jag skulle passa att ha det hela tiden. Hm.. Tills dess kör jag på att sätta upp håret i en fejk-sidecut! :)
 
 

Grönt är skönt

2013-04-12 @ 18:53:25 ? Permalink ? Mina fotografier
 
 
 

Mhen.. varför?!

2013-04-12 @ 15:18:07 ? Permalink ? Allmänt

Vad gör jag vaken?!

2013-04-11 @ 08:48:53 ? Permalink ? Allmänt
Klockan är nästan nio, det är en helt vanligt Torsdags morgon. Lisa brukar alltid vara ledig på Torsdagar och det är hon även idag. Lisa brukar bestämma sig för att hon ska sova länge, verkligen sova ut, men det händer ju aldrig. Istället går hon upp klockan halv nio, likt en zombie och går ner och sätter sig vid datorn. Bara för att ha något att göra..
 
Men Lisa har massor att göra idag, för hon ska plugga till Bilologiprovet som är imorgon. Hon är såå peppad på detta.. eller inte. Nej, nu måste hon ta tag i sig själv och äta frukost, efter lite Angry Birds..
 

Beroende av fåglar..

2013-04-10 @ 17:43:43 ? Permalink ? Allmänt
Egentligen ska jag plugga till ett prov jag har på Fredag, men jag har blivit fast i ett beroende som gör det helt omöjligt för mig att plugga... Jag har blivit beroende av fåglar. Ni vet de där fåglarna som är blå, gula, röda, orange, svarta och som är riktigt arga. De där fåglarna som inte tycker om gröna grisar. Precis.. Angry Birds.
 
Jag kan sitta i timmar med det spelet och bara försöka döda de små elaka gröna grisarna, som jag tycker är väldigt söta. Man kan ju kanske tänka att jag borde ge upp om jag fastnar på en bana, men nej då. Skam den som ger sig! Det är ju bara att fortsätta att skjuta fåglarna rakt på grisarnas lilla bon. Som en galning sitter jag där och pratar med fåglarna. Ber dem att vara lite snälla mot mig och döda sina fiender... Detta beteendet är ej normalt, jag vet...
 
Bild från Weheartit.com

Kan hjärnan spricka?

2013-04-09 @ 21:27:00 ? Permalink ? Allmänt
 
 
Bjuder på lite skön musik såhär på kvällen. Huvudet värker så att man tror att hjärnan snart ska sprängas.. Funderar på om hjärnan kan sprängas av all min smarthet? Ja, det borde den nästan, för jag är ju en av de smartaste personer så aa..
 
Haha, nej men allvarligt. Kan hjärnor liksom blå för stora för ens huvud så att de går sönder? Jag tror att jag får fråga min biologilärare, eller leta upp en smart doktor som kan förklara det för mig. För det hade ju varit lite läskigt om den gjorde det. Men det kan ju vara en bra ursäkt: "Nej tyvärr, läkaren har sagt att min hjärna kommer att sprängas om jag måste plugga till provet..". Haha, den ska jag köra på Fredag då jag har biologiprov, hoppas att läraren går med på den ursäkten bara.. Tveksamt!

Att bjuda på sig själv

2013-04-09 @ 10:25:57 ? Permalink ? Allmänt
Om jag någon gång tappar bort min dator, då kommer det bli lite kris. Inte för att jag kommer bli av med alla mina saker som jag har sparat på i ett helt år och lite mer. Nej, det är för alla knäppa bilder jag har på min dator, som jag  kanske inte vill att hela världen ska se. Ja, sådana där bilder som jag tar på mitt ansikte och gör fula miner, när jag inte har något vettigt att göra. 
 
Men samtidigt, varför ska det verka som att jag är helt fläckfri och normal? Det är som med de stora bloggarna som aldrig lägger upp några bilder på sig själv där de gör någon ful min. Alla bilder är fläckfria och helt perfekta. Men ingen är perfekt, så varför ska man alltid visa upp sin "perfekta" sida? 
 
Här kommer ett gäng bilder på mig där jag visar upp min fläckiga sida av mig själv.. Titta och njut! ;)
 
 
 
 

Mitt favoritplagg

2013-04-08 @ 20:20:15 ? Permalink ?
Det finns ett plagg som inte jag skulle kunna leva utan, eller ja, det är väl mer ett set än ett plagg, men i alla fall. Detta plagget är för mig det skönaste som finns att mysa runt i, dag som natt. Dock inte när man är ute på stan med kompisarna. Kan bli lite konstig stämning då. 
 
Jag pratar självklart om Pyjamasen. Det är för himla skönt att svassa runt i en skön, snygg och mysig pyjamas, komplett med ett par tofflor eller mysiga strumpor till. Jag brukar oftast dra på mig pyjamasbyxor istället för mjukisbyxor när jag kommer hem från skolan. Pyjamas är mycket tunnare, skönare och det känns lite friare än att ha på sig ett par stora, tunga mjukisbyxor. 
 
Just nu sitter jag och dreglar över Pyjamasar från min favoritaffär alla kategorier, Forever21..
 
Favoriterna just nu hos Forever21... Åh vad jag ska shoppa pyjamasar när jag åker till New York (141 dagar kvar..)
 
 

Tycker synd om mig själv..

2013-04-08 @ 17:23:41 ? Permalink ? Allmänt
Trots att jag egentligen har ett prov att plugga till och att böckerna ligger på en armlängds avstånd ifrån mig, så orkar jag verkligen inte att plugga. Det är inte det att jag är trött, för det är jag inte. Eller jo, jag är trött, men inte på det där så-trött-så-att-jag-måste-sova viset. Nej, jag är bara trött på att mina ben och fötter aldrig vill sammarbeta med mig.
 
Idag har jag gått hela dagen med ett ben som gör fruktansvärt ont och jag vet inte vad som är felet. Så tack vare mitt högra ben så var jag tvungen att hoppa över träningen, så nu ligger jag här i sängen, irriterad och trött på allt. Funderar på om jag ska sova så att jag kan drömma om något roligare.. 
 

58 Dagar kvar

2013-04-08 @ 10:36:50 ? Permalink ? Allmänt
Om 58 dagar kommer jag glad som en ko på grönbete springa ut tillsammans med min härliga klass och vara fri som fågeln! Längtar!
 

My Precious!

2013-04-07 @ 21:35:00 ? Permalink ?
Åh, jag är så himla nöjd! Äntligen är jag färdig med det allra viktigaste till studenten, nämligen kläderna. Nu är balklänningen utprovad med skor och uppsyd. Klänningen som jag ska ha på utspringet har kommit och är jättefin och sitter som en smäck. Men det allra allra allra viktigaste, alla kategorier, måste ändå vara mina skor. Det här med skor är viktigt, väldigt viktigt! 
 
Jag är inte den tjejen som tycker om att ha högklackat och klänning. Nej, jag älskar att ha ett par bekväma jeans och ett par sjyssta sneakers på fötterna. Då är livet bra. Då leker livet. 
Så njut av dessa bilder, där objektet är mina nya skor. Mina alldeles egna och första VANS! Ren och skär kärlek!
 
 
 


 

Mitt val VS Mammas val..

2013-04-07 @ 10:59:15 ? Permalink ?
Alltid samma visa varenda gång jag och mamma ska åka iväg någonstans. Jag måste ha hela och rena kläder. Rena förstår jag, för vem vill gå runt och vara smutisg? Inte jag i alla fall.. Men hela? Nja, om jag får bestämma ska jeansen ha liite lufthål i alla fall. 
 
"Mamma, de här eller de här?", frågade jag och höll upp två par jeans, varav det ena är jättetrasiga och de andra är bara lite små hål i. "Inga av dem..", svarar mamma med en suck. Aja, vi kompromissade. Och med det menas det att Lisa tar de jeansen som har små hål.. Kul! :(
 
Mitt val:
 
Kompromissen:
 

Mitt "påskägg"

2013-04-06 @ 20:40:00 ? Permalink ? Allmänt
Mina föräldrar känner mig alldeles för bra kan jag tycka ibland. Denna fina sak fick jag som påskpresent, med två små påsar M&M´s i! :)
Jo, jag är fullt medveten om att jag är ungefär en vecka försenad med detta inlägg. Men som sagt, jag spenderar all min vakna tid med att försöka hålla mig vaken, så don´t judge med..
 
 

I´m Electric I Just Want To Dance

2013-04-05 @ 22:07:11 ? Permalink ? Allmänt
I´m alive people! Jag är bara lite för trött och stressad på dagarna när jag kommer hem efter skolan. Om det inte är läxor som måste göras, så är det matcher eller träningar som jag behöver infinna mig till. Därför mina kära vänner, så är här lite glest med uppdateringen. Men snart är jag fri som fågeln, i alla fall från skolan, och då ska jag uppdatera som vanligt igen, jag lovar! :)

RSS 2.0