MARTIN STENMARCK!

2014-08-30 @ 22:11:11 ? Permalink ? Allmänt
Igår var det äntligen dags. Dagen som jag har väntat på sedan det stod i tidningen i våras. Dagen som blev helt underbart bra. Min absoluta favorit Martin Stenmarck uppträde på Matfestivalen i Skövde igår. Självklart var jag där, front row (nja.. typ middle row, var ju tvungen att få bra kort..), med kameran i högsta hugg och med glädjen bubblande i kroppen. Jag kan inget annat än att säga att han var alldeles, alldeles, alldeles underbar! All kärlek till den mannen, hans röst och hans låttexter. Fy farao vad han är grym!
 
 

Liseberg hela dagen lång

2014-08-25 @ 08:25:56 ? Permalink ? Min vardag
Igår så åkte jag och ett stort gäng med kompisar ner till Göteborg, för att spendera våran söndag på det bästa sättet. Vi åkte bil ner och som tur var, så var jag så trött att jag sov en hel del av vägen. 
 
Vi började dagen på Liseberg med att åka lisebergsbanan, men sen bar det av mot Helix! Vi betade av alla de "läskiga" attraktionerna först, så som helix och atmosfear, innan vi åkte de saker som inte är riktigt lika påfrestande för psyket att åka, hehe. 
Vi var hemma i Jönköping runt halv två, och jag känner mig segare än vanligt... men nu är det dags att rycka upp sig, skolan börjar ju vid tio!:)

Katt nummer sex!

2014-08-24 @ 07:31:47 ? Permalink ? Allmänt
Jag har, som ni vet, varit helt besatt av att virka sedan i slutet av Februari detta år. Jag tror inte att någon i min familj, inklusive mig själv, trodde att det intresset skulle hålla sig, då jag är väldigt rastlös och har sveriges sämsta tålamod. Men nu ungefär ett halvår senare så virkar jag så fort jag får tid över, eller när jag bara behöver koppla av.
 
För att veta vad jag ska virka på när lusten faller in, så har jag nu börjat virka hjärtekatter. Katter med ett rött hjärta med ett ärr i, som är till för hjärtsjuka barn. Det är en fin grej att göra och de är verkligen lätta att virka. Tar mig bara ca två dagar om jag sitter ner lite då och då. 
 
Nu har jag i alla fall blivit klar med katt nummer sex! Så jag har många katter här hemma. Snart måste de skickas iväg, men det är när de fått varsitt hjärta:)!
Det saknas en, men honom lämnade jag i lägenheten i Jönköping:)!

Fullt ös medvetslös!

2014-08-22 @ 09:58:04 ? Permalink ? Allmänt
Idag är det Fredag och därmed dag fyra av insparken på högskolan! Jag kan inte med ord beskriva hur sjukt underbart bra det har varit so far. Det har varit massor av tävlingar, uppdrag och lekar, plus en del festande på det. 
 
Ikväll så är det dags för nordens största poolparty, här i jönköping! Jag är taggad till tänderna, men innan det är dags för party, så ska jag ta det lugnt och städa lite i lägenheten. Insparken är bäst, men man får inte så mycket sömn, hehe..
 
En del av mina snygga märken på min oerhört fula, men ack så sköna och praktiska ovve (overall)!:)

En promenad utmed Vättern

2014-08-18 @ 23:42:40 ? Permalink ? Allmänt
Idag har jag bara tagit det lugnt och vant mig vid att jag numera bor i en lägenhet i en helt ny stad. Det blev många timmar framför tv:n samtidigt som jag satt i soffan och virkade febrilt.
 
När jag efter flera timmar tröttnat på att sitta inne, plus att det äntligen blev uppehåll, drog jag på mig träningskläderna och gick en lång promenad utmed Vättern, för att lära känna staden lite. Inte för att jag gick inne i centrum, men nu vet jag hur jag tar mig dit.
 
Nu är det alldeles strax dags för mig och kära Evelina, som ska bo här några dagar, att gå och lägga oss och förbereda inför morgondagens upplevelser!:)

Inflyttade och redo

2014-08-18 @ 09:04:16 ? Permalink ? Allmänt
Efter timmar av bärande och fixande så är vi äntligen på plats i vår lägenhet. Det känns helt knäppt att jag inte vaknade upp i mitt rum på landet idag, utan i en lägenhet med bilar som kör förbi utanför fönstret. 
 
Igår flyttade vi i stort sätt hela dagen, och när våra föräldrar hade åkt hem åkte vi till IKEA (världens bästa affär!!) och handlade det mest nödvändiga, typ doftljus, dukar och andra bra saker. Vi handlade även mat på city gross, vilket kändes väldigt förvirradnde då man aldrig behövt planera allt helt själv förut... 
 
Gårdagen slutade med mat, godis, en bra film och lite spel. Helt enkelt så var gårdagen helt toppenbra!!:)
 

Att flytta hemifrån

2014-08-10 @ 12:37:26 ? Permalink ? Allmänt
Just nu borde jag egentligen vara uppe i mitt rum/min systers rum och packa ner mina saker i lådor, för nästa Söndag bär det nämligen av mot Jönköping och nya äventyr! Jag ska alltså flytta hemifrån. Och hur bra det än låter, så får jag faktiskt lite smått panik över tanken på att jag ska ta steget ut i vuxenvärlden och ha en egen lägenhet. Eller ja, jag ska ju bo ihop med min bästa kompis Lovisa, men det blir ju ändå vårt första egna boende, hemifrån. Allt känns lite overkligt och det ihop med att skolan börjar om lite mer än en vecka gör mig lite ja.. ångestfylld, kanske man kan säga.. det känns lite jobbigt att börja ta eget ansvar för exakt allting. Även om jag redan har en del ansvar här hemma så blir det ju ännu mera ansvar när man flyttar hemifrån. 
 
Jag tror/vet att det kommer att gå jättebra och att det inte kommer bli några problem. Jag måste i alla fall börja packa ner de viktigaste sakerna, typ kläder, skor, och andra bra saker, hehe... 
 
 

U-port 2014 - Del 2

2014-08-08 @ 12:38:02 ? Permalink ? Allmänt
Grymmaste Icona Pop! Tror aldrig att jag har skriksjungit och hoppat så mycket i hela mitt liv som när de två tjejerna stod på scenen. Det var helt sjukt vilket drag det var, och hur bra dem var!! Helt sjukt! Min röst var nästintill borta dagen efter, hehe... 
 
 

U-port 2014 - Del 1

2014-08-05 @ 22:05:09 ? Permalink ? Allmänt
I helgen som var så var jag nere i Ulricehamn för att gå på U-port festivalen, och för att träffa den delen av släkten som bor där nere. Festivalen var helt sjukt bra och artisterna var helt grymma!! Självklart var de allra bästa ICONA POP, mina favvisar! 
 
 
Miriam Bryant
E-type
Daniel Adams Ray
Medina, bjöd på en show som fick hela Ulricehamn att dansa och skriksjunga!!
 
 
 

Djäknesundet!

2014-08-05 @ 18:09:23 ? Permalink ? Allmänt
För ungefär två veckor sedan var jag, familjen och två av mina fastrar med familjer i Djäknesundet, utanför Karlsborg och badade. Och visst, bada i vättern har jag gjort tusentals gånger, med tanke på att jag bor bara någon mil ifrån Hjo, men Djäknesundet har jag aldrig besökt. Och när jag kom dit fattade jag inte varför jag inte varit där innan. Det är som att komma till en medelhavsö, men med skog runt omkring. Turkost vatten och höga klippor att hoppa ifrån. Bättre badplats än så får man ju verkligen leta efter!
 
 
Jag och kusinerna L och Julia, passade även på att fota lite i den vackra miljön. Det känns så tacksamt att fota med vatten i bakgrunden och snygga människor framför kameran! :)

RSS 2.0