Vad jag har hållt på med den senaste tiden

2014-03-11 @ 21:47:45 ? Permalink ? Allmänt
I några veckor nu har jag låtit datorn vara avstängd, inte bara för att jag känner att jag inte behöver sitta där, utan för att jag inte har haft någon tid. Jag har under mina lediga stunder virkat som en galning. Ska försöka att göra en liten gossedjurs kanin till de bebisar som föds i min närhet det här året, och bara inom de två närmaste månaderna så kommer de fyra (!) stycken bebisar!! Så jag har lite att göra. Men jag ser det inte som något jag måste göra, utan något jag gör för att jag tycker att det är superkul :)!
 
Detta är Konrad, som kommer inom en snar framtid hamna hos en liten kille, som bara är några dagar gammal. Så kul att kunna ge bort något som man själv har gjort och lagt ner tid på! :) 

Välkommen sköna Lördag

2014-03-01 @ 14:04:09 ? Permalink ? Allmänt
Åh, det är äntligen Lördag! Inte för att det spelar någon roll, då jag varit hemma typ hela denna veckan, men det är så skönt att bara veta att det är helg. För att fira att det verkligen är helg så köpte jag två stycken tidningar när jag var på ICA i Tidaholm. Hade bara tänkt köpa en, men när man ändå är i en affär så kan man ju lika gärna köpa två. Har på Martin Stenmarck i bakgrunden och håller alla tummar och tår för att denne fantastiskt bra och snygga man går vidare till finalen i Melodifestivalen. 
 
 

RSS 2.0