Ge. Mig. Sommar. Nu

2015-05-22 @ 14:52:27 ? Direktlänk ? Min vardag
I vanliga fall brukar jag älska våren och inte bry mig så mycket om det ostabila vädret som kommer med både sol och regn, ibland båda två på samma gång. Men just nu är jag riktigt less på våren. Jag vill ha sommar och jag vill ha den nu. För mig börjar sommaren redan v.23, då sista skoldagen görs på Måndagen 1e Juni, med en redovisning. Och visst, det är inte alls många dagar kvar tills dess, inte ens 14 dagar. Men i alla fall, det är mycket som ska göras innan dess och jag känner att jag helst av allt redan vill ha allt gjort, så att jag kan släppa det nu. Men nej...
 
Om jag nu slutar deppa och inser att det finns faktiskt ett slut på detta, alltså inlämning och redovisning, så kan jag börja se fram emot vad som händer den 3e Juni. Jag och systeryster fick för oss (mest jag) lite spontant att vi kände för att resa iväg till solen, innan jag börjar jobba den 15e juni. Detta för att jag faktiskt ska jobba nästan hela sommaren och kanske inte får någon möjlighet att se solens strålar och bara kunna slappa och ta det lugnt, på typ, sju veckor. Skandal! Så detta löste vi med en sista-minuten till SPANIEN!
 
Om jag är taggad?! Jag är mer än taggad, jag är övertaggad, haha. Jag ska bara försöka göra färdigt allt skolarbet så att jag bara kan njuta av att jag faktiskt ska till Spanien om typ 11 dagar. Det är ju typ ingen tid alls dit. Detta kommer gå sjukt fort och jag välkomnar denna semester med stora öppna armar. Jag ser verkligen fram emot detta och Spanien är ett resemål som jag har velat åka till i typ hela mitt liv. Vill uppleva kulturen, maten, människorna, det oerhört vackra språket, ja ALLT! 
 
Om 11 dagar ses vi <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0