Klockan är kvart över tio och jag är redo för att fånga dagen!

2014-01-31 @ 10:15:48 ? Permalink ?
Vad gör man om man slutar jobbet halv nio och kommer hem piggare än någonsin?! Tränar så klart! Låter energin försvinna ut i massvis med jobbiga övningar. Den känslan är sjukt befriande. Längtar verkligen våren/sommaren då jag kan kombinera mina styrkepass med löppassen, som det kommer bli en hel del av i år. 
För mig är det lättare att träna på morgonen, då jag är sjukt trött på kvällen och inte har den orken som krävs för att få ut max av ett pass.
 
Nepp, nu ska jag kasta mig in i duschen så att jag hinner vara i Skövde om cirka en timma, för lite häng med världens bästa Felica (Feliz Navidad)! 
 
Du som tycker att två kilo är lite, skit på dig! Om man har överrörliga axlar och sjukt svaga armar, då måste man börja någonstans ;)!
 

"Do You Wanna Build A Snowman?"

2014-01-30 @ 21:34:06 ? Permalink ? Allmänt
Disney har gjort det igen! Idag tittade jag på den nya Disneyfilmen Frost/Frozen och jag är helt.. jaa, full av känslor. Så bra film! Älskar hela konceptet, även om den var lite väl mörk vissa stunder och man fick en och en annan tår i ögonen. Jag som är en riktig inbiten Disneynörd älskade ju allt som hade med denna film att göra, plus att musiken var i världsklass! Såå bra. Nu längtar jag redan till nästa Disneyfilm :)!
 
Bästa låten! 

Vart kan jag hämta ut mitt pris som världens bästa lillasyster?

2014-01-29 @ 13:10:15 ? Permalink ? Allmänt
Ibland när jag kommer hem från jobbet på morgonen kan jag få för mig att jag ska laga en god frukost åt mig och systeryster Ida. I Måndags var en sådan dag då jag helt spontant hämtade två pepparkaksformar på vinden, blandade ihop pannkakssmet, lade i pepparkaksformarna i stekpannan och hällde i smet i formarna. Vips så hade jag ett helt fat fyllt med amerikanska pannkakor i form av stjärnor och hjärtan. Detta bjöd jag min syster på och vi båda åt med god aptit, även om Ida klagade på att bären var jättesura. Kände mig som världens bästa lillasyster, vart är mitt pris?!
 

Twilightböckerna som en serie?

2014-01-19 @ 13:15:11 ? Permalink ?
Jag är en riktig liten boknörd ända ut i fingerspetsarna. Allra helst läser jag Harry Potter, Narnia, Hungerspelen, Cirkel-triologin eller varför inte Twilight, plus en hel del massa romantiska böcker. Men något jag inte har läst så mycket av är serier, alltså serietidningar, fats som är böcker. Seriealbum, seriebok, vad kallar man det? I alla fall så var jag på biblioteket i Hjo häromdagen för att ja, låna böcker (vad brukar man annars göra på ett bibliotek?!) och sprang över två serieböcker. Det var den första boken i serien om Bella Swan och Edward Cullen av Stephenie Meyer, som hade gjorts om till två böcker i serieform. 
 
Än så länge har jag bara kommit halvvägs i den första delen, men det är förvirande när man har läst boken och sett filmen och helt plötsligt kommer det ännu en ny tappning på historien. Det blir lite för mycket för min hjärna att ta in. Jag sitter bara och försöker rätta dem efter filmen och boken, men detta är ju boken, fast ändå inte.. 
 
Sen så kan jag tycka att man kanske borde ha läst dessa serier innan man tittade på filmerna. Stör mig på att Bellas pappa Charlie inte har någon mustasch, eller att Bella har så sjukt långt hår och att hon inte verkar vara så klumpig som hon verkar vara i filmerna och böckerna.. 
 

Mitt rum har blivit lite mer personligt

2014-01-18 @ 14:34:25 ? Permalink ? Allmänt
Igår när jag skulle plocka ner julen och storstäda mitt rum fick jag helt plötsligt ett ryck. Jag bestämde mig väldigt snabbt och spontant för att möblera om i rummet. Sagt och gjort, några timmar av släpande och bärande (helt själv, ska tilläggas) så stod äntligen alla möbler där jag ville att de skulle stå. Rensade även bland mina prydnadssaker, tog bort de jag inte ville ha kvar, så nu känns rummet lite mer som att det faktiskt är en 19-åring som bor där och inte en tant på 89.. 
 
Ja, det ser lite litet ut, men det är det inte. Det som inte kom med på bilden är mitt skrivbord, en fotölj, tv-bänken och en bokhylla. Så det är rätt mycket som inte fick plats på bilden. Väldigt nöjd över placeringen av sängen, jag har haft den överallt snart och äntligen har jag hittat det bästa stället att ha den på. 
Kände att mina Victoria´s secret body mists och nagellacken behövde någonstans att vara, så jag ställde dem på en av min tavellister, blev riktigt snyggt om jag får säga det själv. 
Ordning och reda, pengar på Fredag. Äntligen har jag någonstans att hänga mina halsband och hörlurar på, nu ligger de inte på golvet och släpar i alla fall. Har egentligen andra bilder där, men för att inga personer ska bli stötta av att jag lägger upp bilder på dem i bloggen utan att fråga, så bytte jag ut bilderna lite snabbt.
Åhå, visst är de söta?! Hittade dem på Hem&Hobby och tokälskar dem! Ugglor är världens finaste inredningsdetalj. 
Som pricken över i:et så spikade jag upp ett par fotografier. Nu känns det lite mer personligt i mitt rum och jag trivs bättre än någonsin. Det tog mig bara 11 år att komma på hur jag skulle ha det, haha... 
 

Världens godaste fruktsallad

2014-01-16 @ 22:03:36 ? Permalink ? Allmänt
Att ha lite lyx i vardagen är aldrig fel, det kan ibland räcka med en sjukt god fruktsallad så blir jag riktigt glad och känner av vardagslyxen. Även om det inte är säsong för en del frukter och bär så tycker jag att man måste få unna sig. Okej att hallonen är ifrån Egypten och att de har transporterats sjukt långt, man behöver ju inte äta dem varje dag. Idag gick jag loss på fruktavdelningen på ICA i Hjo och köpte banan, äpple, hallon, amerikanska blåbär, kiwi, sharon och vindruvor, plus två mangos som tyvärr var för omogna... Jag dreglar bara av att tänka på hur sjukt gott det var. En dos C-vitamin såhär en Torsdag är inte fel alls.
 
Kiwi, hallon och blåbär kan vara den godaste kombinationen ever, dock saknade jag vattenmelonen... 
 

Nya muminmuggar

2014-01-06 @ 15:30:25 ? Permalink ? Allmänt
Igår när syster Ida var i Lidköping med en kompis köpte hon två nya muggar till mig. Och inte vilka muggar som helst. Två stycken muminmuggar kom hon hem med, till en glad lillasyster som nu har åtta stycken muggar. Min samling börjar verkligen att ta sig. Längtar tills jag flyttar och kan börja använda dem, hihi.
 
De två nya muggarna. Älskar färgen på den till höger!  
 

1a Januari 2014

2014-01-01 @ 17:53:44 ? Permalink ? Allmänt
Såhär första dagen på året är väl en majoritet av Sveriges befolkning och gymmar, för att försöka hålla sitt nyårslöfte om att komma i form, i alla fall i en dag. Själv har jag gått runt i One Piece och varit trött mest hela dagen. Trots att det inte blev allt för sent igår, så är jag helt slut i kroppen. Trötthet + förkyldning + en visdomstand som krånglar, det tar lite på psyket. Men det gör inget, det kan vara skönt att bara vara lite ibland också. Inte känna alla krav och måsten. Dock hade jag tänkt att gå ut på en promenad, men gud vad mörkt det har blivit helt plötsligt?! Ser ju knappast ingenting när man går ut. Så nej, ingen promenad för mig idag, det får bli imorgon, efter att jag har storstädat hela rummet...
 
Bild från Julafton. Love that dress!!!

Nyårsafton 2013-2014 i bilder

2014-01-01 @ 13:04:13 ? Permalink ? Mina fotografier
 

RSS 2.0