Glad Midsommar i efterskott!

2016-06-26 @ 15:03:30 ? Direktlänk ? Min vardag
Hoho? Är det någon här?? Ja, här var det ett tag sedan jag skrev och som jag alltid skriver så ska jag bli bättre på att skriva här. Som vanligt har livet kommit emellan och jag har fortfarande inget internet i lägenheten i Jönköping (vilket är väldigt skönt ska ni veta), så därför glömmer jag av bloggen när jag väl är hemma i lilla Korsberga igen. Men som sagt, jag ska försöka bättra mig!
 
Som ni säkert inte har missat så har det ju varit midsommar och därmed har nästan halva året redan gått, helt galet! Jag spenderade min midsommarhelg på TorpKonferensen, tillsammans med 10 vänner i en liten husvagn. Varmt och trångt, men väldigt mysigt. På självaste midsommaraftons kväll så var det en konsert med ingen mindre än CAROLA! Vilket ös och vilken röst den kvinnan bjuder på. Det var en upplevelse som jag kommer att leva på länge. 
 
Eftersom att midsommar bjöd på en tryckande värme så var vi några som drog iväg och badade i ett gammalt kalkbrott. Vattnet var inte alls behagligt, men det var skönt att svalka av sig ändå. Jag hoppas på att resten av sommaren bjuder på en skön värme så att jag kan ta ett dopp i Vättern efter jobbet!
 
En varm Lisa i en väldigt varm bil, precis innan vi skulle åka och bada. Nästan så att jag smälte bort där ett tag. 
Den häftiga badplatsen! Från kanterna hoppade de modiga människorna, jag vågade inte då det kändes som att min bikini skulle åka av i hoppet, haha. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0