Fynden från Bokrean 2013!

2013-02-28 @ 20:22:00 ? Permalink ?
Jag älskar böcker och jag älskar reor. Då är det ju nästan självklart att jag avgudar Bokrean, eller hur? Jag är typ besatt av den, skulle man kunna säga. Det är inte så att jag sitter hemma och kryssar i vilka böcker jag ska köpa när dagen D äntligen är här. Men jag är ändå besatt. Jag måste verkligen gå och kolla på alla böcker, känna på dem, titta på dem, vrida och vända. Än så länge har jag bara varit inne på rean en gång, men rean har ju nyss startat så jag har några veckor på mig.
 
Fem böcker fick följa med mig hem i Tisdags. Fem riktigt bra fynd. Fem böcker jag har varit nyfiken på länge. Zlatan Ibrahimovic Biografi fick jag för ynka 50 kronor! Ah, ett riktigt bra fynd, om jag får säga det själv. De andra böckerna tror jag kostade runt 80kr och en fick jag med på köpet, så det var väldigt bra.
 
 
Tänkte för en gångs skull att jag skulle börja med att recensera böckerna som jag har läst. Eftersom att jag är en boknörd, så är det ju dumt att jag inte har skrivit om böcker innan. Men nu får det bli lite ändring på det! :)

Dagens Outfit..

2013-02-28 @ 19:02:33 ? Permalink ?
Tröja - Någonstans i Hjo, Byxor - M&M´s Store i New York, Skor - Jula i Skara, Jacka - Ullared
 
Såhär Faboulus är min klädsel idag.. Kände ett behov av att dela med mig, så att alla andra kan haka på den trenden. Pyjamas-trenden heter den. Det går ut på att du inte byter kläder på hela dagen, bara går runt i din pyjamas. Det är helt okej att ha denna outfiten när du är hängig, trött och ännu mer trött.. 

Himmelens alla vackra nyanser

2013-02-28 @ 11:56:47 ? Permalink ? Allmänt
 
 
 

 

Snyggast i Pulkabacken.. och de enda

2013-02-26 @ 20:53:37 ? Permalink ? Mina fotografier
Varje år, två gånger om året, har min skola friluftsdag. En på våren och en på vintern. Jag tycker att det är ett skönt avbrott från allt vad kemiska reaktioner och reinkarnation heter, så jag är positivt inställd till detta fenomen. Det är väldigt kul att få vara ute och röra på sig tillsammans med sina klasskompisar, även om rätt många var "sjuka".
 
Det var dimmigt till en början, men efter några timmar så sprack solen fram mellan molnen och överraskade oss alla. Nu är både jag och Felicia flera fräknar rikare, hon med liiite mera än mig, thihi.
 
 
 
 

100 dagars, Untz Untz!

2013-02-26 @ 19:23:30 ? Permalink ? Allmänt
Igår var det 100 dagar kvar till Studenten, vilket inte är så mycket. Detta valde jag och kompisen Moa att fira genom att gå ut och rocka dansgolvet tillsammans med en hel drös 94:or! Och som vi dansade! Kvällen var helt underbart bra och jag kommer lätt att gå ut fler gånger. Svett, knuffar och sparkar i ansiktet det är sådant som man får vara beredd på. Så länge man inte ser blod är det ingen som helst fara! Haha.. 
 
 
 
Haha, älskar sista bilden. Jag ser så sjukt lycklig ut över ett par tjugolappar. Man skulle ju kunna tro att det var femhundralappar som jag stod och viftade med! :)

Det här med att ta självporträtt...

2013-02-24 @ 18:49:00 ? Permalink ? Mina fotografier
Det finns många saker som jag vill vara bra på. Så som att kunna göra en sjukt snygg bakåtkullerbytta, eller skjuta jättehårda skott i fotbollen. Men det finns ändå en sak som jag skulle vilja vara sådär riktigt bra på. Så bra så att till och med sådana som inte känner mig tycker att jag är grym. Och nej, det är inte att hoppa på ett ben genom stan.. Det är att kunna ta riktigt bra självporträtt. 
 
Jag följer dagligen en blogg som drivs av en tjej vi namn Matilda, som är hur duktig som helst på att ta självporträtt. Dock så har hon både en skärm som är vridbar och en fjärrutlösare, saker som förenklar det hela. Men ändå! Hon är så sjukt duktig. Man kan säga att hon är lite av en förebild vad gäller foto. 
 
Träning ger färdighet, alla är vi barn i början. Ja, jag vet det! Men det är så frustrerande att man tar hur många kort som helst, som sedan inte alls är bra. Har man tur så kanske ett kort är sådär halvbra, som man i alla fall slipper skämmas över. Sen så känns det som att man måste kunna fokusera och vara lite seriös. De två sakerna är jag inte alls bra på..
 
 
Det är precis det här jag menar. Här hade jag tappat koncentrationen och tålamodet helt, så då gick jag bananas på mitt stackars hår. Försökte göra något estetiskt och kreativt av det hela. Det fungerade inte särskilt bra.. Insåg att mitt hår börjar se lite väl blekt ut.. Snart dags för en ny omgång med röd färg!! :)

Mina två favoriter i Melodifestivalen 2013

2013-02-24 @ 12:53:39 ? Permalink ?
Runt denna tiden, i början av Februari och in till mitten av Mars brukar jag sitta som klistrad vid tvn varje lördag, prick klockan 20.00. Det har varit så vartenda år. Jag har haft stenkoll på vilka som har gått vidare till final, vilka som är vidare till andra chansen och vilka som åkte ut. Jag har lyssnat sönder låtarna och verkligen annalyserat hur bra/dåliga dem är. Men inte i år.
 
Man kan ju fråga sig varför jag inte tittade på Melodifestivalen i år. Och jag har faktiskt ett svar på detta. Jag har varit upptagen med annat. Jag är en busy woman liksom! Nej, men faktum är att det känns som att alla deltävlingar är desamma. Och jag lovar er alla att vi kommer komma sist i hela eurovision, floppa totalt. Bara för att vi vann med en sådan skräll förra året. Man kan ju inte alltid vara bäst, eller hur?
 
Dock har jag nu lyssnat på de låtar som jag har varit lite nyfiken på. Så som Ravaillacz, med min favorit Tommy Körberg i spetsen. Den låten är bra och riktigt rolig. Men jag hoppas för allt i världen att den INTE vinner. Jag tycker att det ska vara en engelsk låt i Eurovision, så att de andra länderna fattar vad vi sjunger om. 
 
Två av mina favoriter: 
 
 
 
 

Beautiful Creatures

2013-02-23 @ 11:46:36 ? Permalink ?
Igår tog jag mina två fribiljetter till filmen Beautiful Creatures, Lovisa och åkte in till Skövde. Fredagar är en perfekt dag för att gå på bio. Man är sådär lagom trött och orkar egentligen inte prata med sin kompis så mycket, så då passar en bio helt perfekt. 
 
Vad tyckte jag om filmen då? Jo, den var bra. Den var inte dålig, men inte heller sådär heltflippingamazingmegabra, utan den vara helt enkelt bra. Jag kan nog hålla med Lovisa när hon sa att den var lite för mörk och djup. Det var en spännande story, men slutet var ju helt konstigt. Man förstod inte så jättemycket. Men som sagt, överlag så var den faktiskt bra. 
 
Jag har hört att en del jämför den med Twilight, vilket är helt fel. Den är inte alls lik Twilight. Den handlar om en kille som blir kär i den nyinflyttade tjejen Lena. Denna Lena har speciella krafter osv. Så jag menar, det är ju inte så att hon är vampyr eller något. Och han är inte en helt vanlig kille han heller... Aja, det är nog bäst att ni själva går och ser filmen så ni får bilda en egen uppfattning om den! :) 
 

Detta är varför jag är en Directioner!! <3

2013-02-21 @ 21:33:38 ? Permalink ?

"Om du inte äter kommer den stora björnen"

2013-02-21 @ 20:05:34 ? Permalink ? Allmänt
Kommer ni ihåg när man var i den där fasen i sitt liv när man frågade "Varför?" om exakt allt? För man ville ju veta exakt allt. Som varför man värmer maten innan man ska äta den och varför man måste äta, sådana där viktiga grejer. 
 
Jag kommer faktiskt inte ihåg att jag har varit i den där fasen, men jag har en liten busig treåring som jag brukar vara barnvakt åt, som är i den fasen. Idag har jag svarat på hur många Varför? - frågor som helst. Har försökt hitta på massor utav olika förklaringar på de allra konstigaste frågorna. För om man inte svarar direkt så frågar han igen. Så det är lika bra att man svarar.
 
"Vad gör du?", frågade lille E, när jag lägger upp mat på en tallrik för att sedan värma den i micron. Jag svarade att jag värmde maten, så att han slapp äta kall mat. "Varför då?", E tittade på mig med en frågande min. "För att kall mat inte är så himla gott". Där trodde jag att han skulle nöja sig, men icke sa Nicke. Han fortsatte. "Varför måste vi äta mat?" frågade han och jag svarade att man var tvungen att äta mat för att kunna växa. Jag var beredd på ännu ett Varför?, men det kom aldrig. E satt tyst på sin stol och såg väldigt fundersam ut. Efter ett tag säger han "Jaa, för i natt om den stora björnen kommer, då måste man kunna trampa han på nosen". Det var alltså han svar på varför man var tvungen att äta. Söta, knasiga, underbara lille E!
 
Självklart utnyttjade jag detta genom att säga att den stora björnen skulle komma om han inte åt upp sin mat. Man får ju inte vara dum, eller hur? ;)
 
 
 

Äntligen lite nytt och fräscht

2013-02-21 @ 12:47:53 ? Permalink ? Allmänt
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat en ny design och en ny header. Denna är dock provisorisk i ett tag, tills jag har fixat till den header som jag verkligen vill ha. Har haft en bild i mitt huvud riktigt länge nu. Men det blri aldrig av att jag tar tag i den idén och gör något av den.
 
Men tills dess så får denna fina header vara där den är. Jag blev faktiskt lite nöjd med den. Blev även nöjd med att jag till slut fattade hur man skulle göra med alla dessa krångliga inställningar! 
 
Har jag sagt att jag tycker om grått? ;)

6 saker att vara glad för

2013-02-20 @ 18:06:47 ? Permalink ?
Just nu så sitter jag i min säng, lyssnar på låten GOSA (bara för att den är sådär jobbigt bra-dålig), kikar på bloggar och medan jag gör det så rör det sig rätt mycket i mitt huvud. Jag bara kom att tänka på att jag har så mycket att vara glad för just nu. Sådana där små saker, som kanske inte är så speciella egentligen, men på något vis så gör dem mig glad.
 
Saker att vara glad över:
 
1. Jag fick VG på mitt religionsprov (whioo!)
2. Jag vann två biljetter till biofilmen Beautiful Creatures på BeasBokhylla.
3. Det är "bara" 187 dagar kvar till New York!
4. Jag tar studenten om 105 dagar!
5. Jag ska åka och träna om ungefär en timme.
6. Det börjar bli ljusare på kvällarna. 
 
Det behöver inte vara stora saker som gör en glad. Det räcker med små saker, ungefär lika små som de jag nyss skrev. Det gör mig glad. Man borde stanna upp ibland och tänka på de saker som gör en glad. Det är så enkelt att plocka fram de sakerna när livet går emot en. 
 
 

Brist på vitaminer?

2013-02-19 @ 20:35:16 ? Permalink ? Allmänt
På sommaren är jag inte så ofta sjuk, jag är inte heller lika trött som jag är på hösten/vintern. Jag är oftast väldigt pigg på sommaren. Och jag antar att det har att göra med solen och att man rör på sig mer, är ute mer, äter mer C-vitaminer, får i sig lite mer av alla de ämnen som behövs för att man ska må bra.
 
Men just nu är jag allt annat än pigg. Jag får inte i mig alls så mycket C-vitamin som jag behöver. Jag är inte ute så mycket och jag rör inte på mig lika mycket som på sommaren. Allt detta har ju absolut en förklaring och så även detta "problem". 
 
Förklaring: Jag får inte i mig så mycket C-vitamin, för att jag är citrusallergiker. Japp, du hörde mig. Allergisk mot allt det goda, så som clementin och apelsin. Inte kul. Det finns absolut andra sätt att få i sig C-vitamin, men det är enklare att få i sig det på sommaren, tycker jag. Jag är inte ute lika mycket, för att det är kallt och mörkt, kan inte ha undgått någon.. Sen det där med att röra på sig, det har jag ingen ursäkt för, faktiskt.. 
 
Menmen... Det jag vill har sagt med detta är att jag är vldigt trött just nu. Sådär småhängig och slö mest hela tiden. Vill helst av allt ligga under mitt täcke och sova tills våren kommer. Varför är inte vi människor som björnar? Vi både ta till oss av deras livsstil!
 
Såhär ledsen och trött ser jag ut just nu.. 

Att uppskatta både de små och stora sakerna

2013-02-15 @ 19:43:31 ? Permalink ? Allmänt
Det här är jättestora ägg från Asketorp. De har liksom TVÅ gulor istället för en! Perfekt för en Ägg-nörd som mig!
 
Det här är ett väldigt liitet trumset. Tänk er att elementen är lika högt över marken som de brukar vara, i de flesta hus. Då förstår ni nog hur litet detta trumset verkligen är. Åh, så sött!!

Filmer i massor

2013-02-15 @ 18:02:36 ? Permalink ?
Jag kan nog utan tvekan säga att jag har slagit rekord i hur många filmer jag har sett på en vecka, denna veckan. Igår tittade jag och Lovisa på fyra romantiska och roliga filmer. Och själv har jag tittat på fem jätteroliga, barnsliga, underbara barnfilmer. 
 
Jag har verkligen en förkärlek till animerade filmer. Jag tycker att det nästan är roligare att se på animerat än vad det är att se på "riktiga" filmer. Det är mer lättsamt, även om temat i filmen är jobbigt. Sen tycker jag om hur man använder djur och ger dem mänskliga personligheter!
 
 
Detta är åtta av de nio filmer jag har sett under denna veckan. En Shopaholics bekännelser, Valentine´s Day, How To Lose A Guy In 10 Days och A Cinderella Story var de filmer som jag och Lovisa tittade på igår. Sisådär lagom romantiska och töntiga!
 
Jag har faktiskt hittat mig en ny favoritfilm. Faktiskt! Eller, den delar plats med A Cinderella Story. Det är ingen mindre än den animerade filmen RIO. Hur bra film som helst och musiken går inte av för hackor! Om ni inte har sett den, sen den. Och se den då på Engelska, snälla människor!
 
Man kan inget annat än att älska denna filmen! :)
 
 

Svarta, tunna och jättesnygga

2013-02-15 @ 10:56:39 ? Permalink ?
Varför ska det vara snö ute? Missförstå mig rätt, jag tycker om snö, men nu vill jag bara ha sol och värme. Jag vill ha vår. Då slipper man alla tjocka jackor, klumpiga skor och andra jobbiga kläder som vi alltid pälsar på oss på vintern, för att hålla våra svenska kroppar varma. 
 
Jag längtar tills den dagen då man kan ha ett par tunna byxor tillsammans med en t-shirt eller ett linne. Och som toppen på verket så sitter tygskorna på fötterna. Det låter ju som något hämtat ur en dröm! Just nu har jag en stor längtan efter ett par byxor. Och det är inte vilka byxor som helst. Det är ett par svarta, tunna, jättesnygga byxor från BikBok. 
 
Jag tror att jag har blivit lite förälskad i den affären. Nu för tiden hittar jag bara snygga kläder på deras hemsida och i deras affärer. Deras linnen och t-shirtar är något helt i min stil. Men nu är det inte t-shirtar och linnen jag vill ha, även om det skulle behövas. Nu är det di dära svarta, tunna, jättesnygga byxorna som jag går runt och suktar efter. Så fort jag sluter ögonen så ser jag dem innanför mina ögonlock.
 
Tänk dessa snyggingar med ett par GladiatorSandaler och ett linne. Åh, jag längtar verkligen till våren! 

En perfekt Alla Hjärtans Dag!

2013-02-14 @ 19:18:10 ? Permalink ? Allmänt
Man behöver inte ha en pojkvän/flickvän för att fira Alla Hjärtans Dag. Det funkar lika bra med en underbar kompis, massa kärleksfilmer, frukt och choklad. Släng in lite kötbullar och makaroner också så är din dag komplett!! 
 
 
Vi har redan plöjt oss igenom två filmer och än är inte dagen slut! Frukt och choklad finns det massor kvar av, så det går ingen nöd på oss!!

Nya "skor"

2013-02-14 @ 10:29:44 ? Permalink ?
Idag när jag kom ner till köket så låg det ett väldigt konstigt paket på bordet. Först förstod jag inte att det var till mig, jag trodde att det var till pappa. Men när han hade sagt att det var till mig så öppnade jag paketet och blev glatt överraskad. 
 
I paketet låg där ett par röda converse!! Så snygga! Dock är de fake, riktigt fake. Det är faktiskt ett par raggsockar som ser ut som ett par converse. Verkligen skitcoola! 
 
 
Nu kan jag glida runt här hemma med stil! Yeah!

Alla Hjärtans Dag

2013-02-14 @ 10:12:00 ? Permalink ? Allmänt
Idag är det dagen då det är okej att vara lite extra romantisk mot den man älskar. Det är nästan fel att INTE göra något romantiskt och gulligt idag. Och eftersom jag inte vill vara sämre än alla andra, så ska jag också fira Alla Hjärtans Dag. För jag har faktiskt en person som jag tycker behöver lite extra kärlek. 
 
Denna personen är en väldigt viktig person i mitt liv. Hon finns alltid där när jag behöver henne, oavsett tid på dygnet. Hon är källan till varför jag gråter, men även anledning till att jag skrattar så att tårarna rinner. Denna personen har gett mig en hel del oförglömliga minnen, stora som små, bra som dåliga. 
 
Denna personen är lat, en ensamvarg och väldigt pratglad. Har man en gång fått henne att börja pratar, ja då slutar hon aldrig. Hon kan hålla på i evigheter! Denna tjejen föredrar töntiga barnfilmer framför romantiska, sentimentala, filmer. Men det finns ett undantag. Är Channing Tatum med i filmen, så är den filmen hennes favorit, oavsett om den är bra eller inte. 
 
Den här tjejen har ett rum stökigare än en soptipp. Det ligger kläder i drivor på golvet, böckerna i hennes bokhylla är det verkligen ingen ordning på och sängen bäddar hon bara om det kommer folk. Går man in i hennes rum, får man räkna med att man hittar henne liggandes i sängen, med datorn på magen. Men innan du har kommit fram till sängen så kommer ud garanterat att ha trampat på något, eller ramlat över en hög av tidningar. 
 
Denna tjejen är verkligen något alldeles extra. Hon är ungefär 1.70 meter lång över marken, har orange hår, som i från början har varit rött. Ögonen skiftar färg beroende på vad för färg det är på hennes kläder. Hon kör bil som en gudinna, om hon själv får bestämma. Att sitta stilla länge är inte riktigt hennes grej. Hon har nog aldrig suttit stilla i mer än fem minuter, för att sedan börja att sparka på ett stolsben, trumma med pennan mot blocket, eller helt enkelt bara klottra i sina anteckningsböcker.
 
Denna personen jag pratar om, är en person som jag känner väldigt väl. Jag skulle nog utan överdrift kunna säga att jag känner henne bäst av alla personer på denna jord. Jag vet vad hon tänker, innan hon ens har sagt något. Jag vet att allt detta jag skrivit nu är sant. Väldigt sant.
 
Jag vill önska mig själv, Lisa Maria Linnea Jakobsson, en sjukt bra alla hjärtans dag! 
Pussar och kramar i massor till mig! 
 

Lov när de är som bäst

2013-02-12 @ 22:27:57 ? Permalink ? Allmänt
Till skillnad från de flesta andra så tycker inte jag om att ha fullspäckade scheman för varje minut, varje dag, hela veckan på lovet. Jag vill kunna spontant bestämma mig för att jag åker iväg till en vän, eller att jag bara går ut och går, för att rensa skallen. I och för sig kan det vara skönt att ha i alla fall minst en sak att göra, så att man inte blir helt försoffa, men jaja.
 
Igår så var jag i pulkabacken (ett grustag..) med mina tre underbara barn (nej, jag är inte deras mamma.. bara ibland), deras mamma och deras kusin. Jag hade jätteroligt där jag satt/låg med min kamera i slutet av backen och bara väntade på att något barn skulle trilla av pulkan eller få snö i ansiktet, mohaha! Efter ungefär en timme gick vi hem och fikade och bara myste omkring. Sådana stunder är verkligen guld värda!
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Kollat på film, spelat Sims, varit i staden Skövde och fikat med familjen, tittat på Farmen. Ja, bara varit helt enkelt. Och det är det som är så himla skönt, man behöver inte alltid hitta på något för att ha roligt och ha dagar som är värda att minnas. Jag minns lika gärna en lugn och slapp dag, som en fartfylld och rolig dag!
 

Ett fryst ögonblick

2013-02-10 @ 22:48:35 ? Permalink ? Mina fotografier

Tre gånger svartvitt

2013-02-10 @ 17:35:15 ? Permalink ? Mina fotografier

Cravings

2013-02-09 @ 14:05:49 ? Permalink ?
 
Vill ha!!! Dessa fina grejer kommer inom en snar framtid att bli mina. Kanske inte just den kepsen, men en keps kommer jag allt att införskaffa!

Det nya passet

2013-02-08 @ 18:22:51 ? Permalink ? Allmänt
 
Här är det! Och det ser inte så hemskt ut som jag hade förväntat mig. Nu kan man ju i alla fall se att det är jag på kortet, även om jag inte har mina extra ögon på mig. Det enda som inte var bra med passet var min fula namnteckning.. Jag vet inte vad det är med mig ibland. Varenda gång jag ska skriva under med mitt namn, så blir jag så sjukt nervös och jag skriver likt en sexåring som nyss lärt sig att skriva, typ.
 
Oj, nu när man kan jämföra bilderna så ser man verkligen skillnaden. Tänk vad mycket fem år kan göra med ditt utseende.

Tar tag i mitt liv nu!

2013-02-07 @ 18:28:36 ? Permalink ?
Nej, nu är det banne mig dags! Nu är det verkligen dags för mig att rycka upp mig och ta tag i min träning. Jag har struntat i att träna de senaste tre månaderna, då jag nte alls tycker att inomhusfotboll är något för mig. Har aldrig tyckt att det är roligt och kände helt enkelt inte för att tvinga mig själv till att göra något som jag bara blir irriterad av. Så ända sedan utomhussäsongen avslutades i Oktober, så har jag inte tränat. Det är ungefär 3 månader, för jag har småtränat lite då och då.
 
Men nu ska jag verkligen gå inför det här med att träna regelbundet och äta lite nyttigare. Om jag försöker gå ner i vikt? Nja, både ja och nej, skulle jag vilja säga. Jag vill ha ett hälsosamt liv, där jag mår bra och inte behöver vara trött 24/7. Jag vill kunna se mig själv i spegeln utan att tänka på di dära kärlekshandtagen. Och nej, jag menar inte att jag vill bli smal, jag menar bara att jag vill ha en hälsosam kropp. Något som jag känner att det är dags för nu.
 
Jag tar som sagt studenten snart och som på köpet så kommer jag att gå på bal. Studentbalen som man har sett fram emot i flera år nu, ända sedan man började gymnasiet. Då man får ta på sig fina klänningar, gå på röda mattan och känna sig som en kändis. Jag köpte en balklänning för ett tag sen, i mitten av November, och är nu rädd för att jag inte ska komma i den... Imorgon ska jag testa den och då får vi se om jag kan ha den eller inte.
 
Kan jag inte ha den, ja då kommer jag bli förkrossad! Men kanske ännu mer motiverad till att verkligen börja gå in seriöst för min träning och min kost. Sen vill jag bara tillägga att jag tycker inte att jag är tjock, för det vet jag att jag inte är. Det är bara det att jag tycker det är dumt att gå runt och inte må bra över hur man ser ut och därför tar jag tag i detta problem!
 

Panik i klänningsvärlden!!

2013-02-07 @ 12:31:48 ? Permalink ?
Det är 118 dagar kvar till STUDENTEN och jag känner mig ganska lugn. Jag har ju redan köp balklänningen, mössan kom för bara några dagar sedan och klänningen till utspringet ja den... finns ju inte här. Just precis! Jag vet att man inte behöver köpa allt tusen dagar innan studenten, men jag vill verkligen ha den där perfekta vita klänningen, som gör just min kropp rättvisa.
 
Men sanningen är den att jag inte tycker om att ha klänning på mig. Jag tycker att alla små "kärlekshandtag" och valkar bara väller fram. Eller att mina allra kvinnligaste kroppsdelar, vill hoppa ut från klänningen. Sen så har jag nog aldrig varit en tjejig tjej. Jo, en period när jag var jätteliten, men inte annars. Jag har alltid velat ha jeans och en cool t-shirt, ända sedan barnsben. Men det känns ju lite sådär att springa ut tillsammans med sina klasskompisar, iklädd shorts och linne. Eller hur?
 
Så jag ska göra allt jag kan för att hitta den där perfekta klänningen, om det ens existerar någon sådan! Än så länge har jag bara hittat underbart fina klänningar från min favoritaffär Forever21, dock i helt fel färg. Menmen, det är bara att leta vidare.
 
En av favoriterna. Dock känns spets inte som min grej.. Men fin är den!!

The time of our lives!

2013-02-06 @ 20:32:05 ? Permalink ? Allmänt
På grund utav tekniska problem hos resebyrån igår, så kunde inte jag betala min flygbiljett. Men idag är den betald och nu är det bara boendet kvar att betala. Jag tycker det är bra att man kan betala flyget för sig och boendet för sig, så att det inte blir så mycket pengar på en gång. Känns bättre om en summa pengar försvinner i omgångar av två, istället för att alla pengar försvinner på en gång.
 
När jag var inne på resebyrån så kändes det lite smått overkligt. Jag ska till New York med en av mina närmaste och bästa kompisar! Vi ska hälsa på en saknad vän! Vi ska leva livet i världens bästa stad! Vi kommer att ha "the time of our lives!".
 
Jag har just nu två stora saker att se fram emot; min student (119 dagar kvar) och resan till NYC (202 dagar kvar). Tur att tiden går snabbt! :D
 
Times Square, snart ses vi igen!!

Ätnligen, äntligen, äntligen!!!

2013-02-05 @ 18:16:28 ? Permalink ? Allmänt
 
Äntligen, äntligen, äntligen!! Jag har längtat i över ett år nu och ätnligen ska jag få åka till världens bästa stad, igen!! Detta är något som jag kommer att se fram emot de 203 dagarna som är kvar tills vi står där i Göteborg och ska gå på flyget. Detta är ett riktigt hallelujah - moment!! :D

Linjer

2013-02-05 @ 09:42:37 ? Permalink ? Mina fotografier
Gårdagens uppgift i Foto C var att vi skulle ta kort på linjer. Himla tråkigt, eller hur? Nja, det var faktiskt rätt roligt. Jag menar, du kan ju nästan ta kort på vad som helst, för det mesta har ju linjer i sig. Man fick verkligen vara kreativ på denna uppgift och det gillar jag! :)

KalasOutfit nummer 2!

2013-02-03 @ 13:28:53 ? Permalink ?
Återigen är det dags för kalas, denna gången är det min äldsta bästakompis Emma som vi ska fira. Hon blev hela 18 år för bara någon vecka sedan och detta ska vi fira med skratt och gott fika (hoppas jag..)!
För att fira Emma lite extra tog jag på mig min oerhört coola hoddie/skjorta, hoddieskjorta och ett par blåa byxor. Även denna outfit är AMAZING!!!! :D

KalasOutfit

2013-02-03 @ 00:10:39 ? Permalink ? Allmänt
 
Dagen till ära gjorde jag en egen sidecut, jag satte alltså upp allt hår med hjälp av hårnålar. Min nya tröja kom väl till användning, med en snygg skjorta där under. Amazing!! :D

RSS 2.0